dinsdag, augustus 20, 2019
A- A A+

Titel KKL

Kamerkoor Limburg

Disclaimer

Deze site is eigendom van Kamerkoor Limburg. De gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld en wordt uitsluitend ter beschikking gesteld in het kader van een algemene presentatie van Kamerkoor Limburg op het World Wide Web (WWW).

Ingebouwde hypertext links naar WWW-pagina's van derden worden niet door Kamerkoor Limburg onderhouden. Kamerkoor Limburg accepteert mitsdien geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, duidelijkheid, actualiteit en/of relevantie hiervan.

Door de bezoeker van deze site, noch door derden, kan ooit enig recht of enige aanspraak aan dit bezoek en/of de op deze site gepresenteerde informatie worden ontleend. Een bezoek aan deze site, en/of het downloaden en/of opslaan van informatie hiervan, doet geen enkele rechtsverhouding, hoe ook genaamd, met Kamerkoor Limburg ontstaan.

Door onze vereniging wordt gebruik gemaakt van eMail en andere vormen van electronische informatie-uitwisseling. Kamerkoor Limburg attendeert erop, dat eMail-verkeer niet per definitie als vertrouwelijke informatie wordt behandeld. Bij gebruik van electronische informatie-uitwisseling zonder encryptie aanvaardt de gebruiker het risico dat de inhoud daarvan kenbaar wordt voor derden.

Kamerkoor Limburg wijst iedere vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, hoe ook genaamd, als gevolg van de toegang tot en/of het gebruik van de informatie op deze site uitdrukkelijk af.

© Kamerkoor Limburg